HET UGG® EMPORIUM – DE OFFICIËLE OUTLET VAN UGG®

De UGG Emporium-outlet biedt toegang tot echte UGG®-modellen van de afgelopen seizoenen tegen scherpe prijzen. Alleen hier vind je een groot aantal echte UGG®-modellen voor dames, heren en kinderen in de opruiming.

WAT IS NAMAAK EN WAAROM IS HET VERKEERD?

Een namaakproduct is een nepproduct of imitatie die gemaakt is met het doel om klanten te laten geloven dat het echt is. Wij zetten ons in om je te beschermen tegen namaakitems die worden verkocht als ‘echte’ UGG-producten. De prijs van namaakschoenen van UGG ligt vaak 30% onder de verkoopprijs, dit om nietsvermoedende klanten te lokken. Echter, deze prijs is geen maatstaf voor de echtheid.

WE BESCHERMEN ONZE KLANTEN

UGG werkt nauw samen met handhavingsinstanties om je te beschermen tegen namaaksites. Momenteel voeren we gerechtelijke procedures tegen 60.000 websites die namaakproducten van UGG verkopen.

WAAR JE OP MOET LETTEN

Als je online hebt gezocht naar laarzen, schoenen of accessoires van UGG®, ben je waarschijnlijk al in aanraking gekomen met de duizenden namaak UGG-websites. Hierop worden nep UGG-producten aangeboden met woorden als ‘goedkope uggs’, ‘uggs met korting’, ‘uggs in de uitverkoop’. Deze websites noemen zichzelf ‘ugg-outlets’ of ‘ugg-winkels’. Niet zelden bevatten deze spelfouten zoals ‘ugs’ of ‘ugz’, wat een aanwijzing is dat het hoogstwaarschijnlijk om namaakproducten gaat.

Sommige websites spreken zelfs van ‘dagkortingen’ en bieden nep UGG-producten aan tegen grote kortingen die maar één dag geldig zijn. Deze websites gebruiken vaak de merknaam UGG of de namen van populaire producten in hun webadres. Deze illegale websites proberen je bewust te misleiden om de namaakproducten van UGG te kopen. Wees dus op je hoede. eBay en andere online veilingen en forums zijn ook veelgebruikte verkoopkanalen waarop nep UGG-producten worden verkocht. Al onze producten zijn voorzien van beveiligingskenmerken, zodat je de echte UGG-producten van namaakproducten kunt onderscheiden.

Wil je weten wat de kenmerken zijn van de echte UGG-producten of mogelijke nepsites controleren, klik dan hier op UGG.com/nl